NL EN

VERNIEUWERS van LELIERASSEN!foto VERNIEUWERS van LELIERASSEN! foto VERNIEUWERS van LELIERASSEN! foto VERNIEUWERS van LELIERASSEN!

Al ruim 40 jaar heeft Double Check Lily een passie voor het kweken van lelies van topkwaliteit! We onderscheiden ons door steeds opnieuw te zoeken naar de beste lelierassen, waarbij we nauw samenwerken met diverse gerenommeerde veredelaars. Dit start al bij de keuze van het juiste ras. Niet voor niets worden we ook wel de 'vernieuwers van lelierassen' genoemd.

Als vooruitstrevende kwekerij zijn wij door de jaren gegroeid van een bedrijf van 2,5 hectare naar een moderne onderneming die op ruim 8 hectare het hele jaar een breed assortiment lelies kweekt, gebruikmakend van de nieuwste technieken en processen.

Jacob Evers is de drijvende kracht achter Double Check Lily. Hij is de derde uit een generatie tuinders. Op zijn 16e startte hij als één van de eerste in Nederland met de lelieteelt.  En nog steeds stopt hij samen met zijn professionele team alle energie en passie in het leveren van de beste lelies van Hollandse bodem.

Onze specialiteit is het aanbieden van de allernieuwste cultivars Aziaten, L-Aziaten en Orientals, jaarrond leverbaar in ieder gewenst aantal. Ook vandaag de dag blijft het team van Double Check Lily hard aan het werk om een mooi assortiment te creëren, om zo aan de wensen van u en uw klanten te blijven voldoen.